De houten chalets van All Events maken van uw event een absoluut succes. De Alpenlook van de houten almhutten zorgt voor een unieke, gezellige sfeer. De chalets zijn volledig mobiel, waardoor ze op elke locatie kunnen worden ingezet.

Zet de mobiele chalet volledig naar uw hand

U waant zich zo in de bergen dankzij onze houten hutten die volledig uit antiek hout zijn gemaakt.

De houten chalets zijn modulair en bestaan uit afzonderlijke wanden. Zo kunnen we inspelen op al uw wensen en de ideale almhut voor uw event samenstellen. Van kerstchalet tot zomerbar, trouwzaal, trouwkapel of feestzaal, de houten hutten vormen de perfecte feestlocatie voor 50 tot 1000 personen.

Binnen 1 tot 3 dagen kunnen we de chalet opbouwen, op de locatie van uw keuze. Heeft u meer gasten? Combineer gerust de mobiele chalets met onze tenten of tentchalets.

Onze houten almhutten voldoen aan de TÜV-normen op gebied van stabiliteit, wind- en sneeuwlading. U kunt ze dus met een gerust hart gebruiken op elke locatie!

Chalets met een sfeervol decor

De houten chalets kunnen ingericht worden met traditioneel meubilair zoals een authentieke bar, houten tafels en banken, geweien, typische gordijntjes en luchters, … Ook een buitenterras met bijhorende omheining kunnen we voorzien.

Geef uw almhut een personal touch met decoratie en servies, perfect afgestemd op het concept van uw evenement. Wat dacht u van een warm schapenvelletje op de bank en een paar speciale ski’s aan de gevel?